Details, Fiction and دمنوش
Details, Fiction and دمنوش
Blog Article
تداخل دارویی: مصرف دم نوش نعناع با برخی داروهای اسید معده،فشار خون،دیابت و داروی سیکلوسپورین که توسط پزشک تجویز شده،تداخل ایجاد می کند و عوارض جانبی را افزایش دهد.
شما میتوانید با مصرف دمنوش نعناع و یا با جویدن این گیاه به رفع گلو درد و برونشیت ریه کمک کنید.
ترکیبات: به لیمو، ۱قاشق مربا خوری و زیرفون، ۱قاشق غذاخوری.
تحقیقات علمی در حوزه خواص گیاهان دارویی نشان داده است که برخی ترکیبات موجود در نعناع میتوانند خواص ضدسرطانی داشته باشند.مواد موجود در نعناع مانند فنولها، کاروتنوئیدها، فلانوئیدها و آنتیاکسیدانها ممکن است خواص ضدسرطانی داشته باشند و به عنوان مکمل در پیشگیری و درمان برخی از انواع سرطان مورد مطالعه قرار گیرند.
خواص: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوی قلب، محرک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضد کرم خوردگی دندان، شستشو دهنده کلیه، مقوی معده، ضدسرفه، ضدحساسیت و خلط آور است.
طرز تهیه یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش، با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
آرام بخش، ضد حساسیت، ادرارآور، باز کننده گرفتگی های روده و کبد، تقویت کننده سیستم ایمنی. طرز تهیه یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.
این چای در درمان ناراحتی های عصبی و تشنج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد.
مصرف دمنوش و یا جویدن برگ نعناع به دلیل وجود خواص ضدالتهابی برگهای نعناع، باعث تسکین التهاب و گرفتگی های مجرای تنفس در زمان کوتاهی می شود.
خواص چای نعناع برای زنان، مردان و پوست + مضرات و طرز تهیه دمنوش
مصرف نعناع به دلیل بوی منحصر به فرد خود باعث ایجاد ????? ???? ????? احساس تازگی و مطبوعیت بوی دهان شما شده و خواص ضد باکتریایی آن باعث جلوگیری از رشد باکتری ها در در دهان میشود.
به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از مواد تشکیل دهنده آن چای، خواص خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.
یکی از عوارض جانبی دمنوش نعناع، اختلالات جدی معده است. اسهال، درد عضلانی، گرفتگی عضلات، خواب آلودگی، رعشه و افت ضربان قلب از عوارض مصرف بیش از حد دمنوش نعناع است، پس در مصرف آن زیادهروی نکنید.
استفاده از مطالب سایت سومیتا در دیگر سایت ها تنها با درج نام و لینک منبع (سومیتا) مجاز می باشد.